Sztárok

Csősz Bogi nem hagyja magát: visszaszólt Dombóvári Istvánnak és Kormos Anettnek

Csősz Boglárka anyasággal kapcsolatos nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot. A sztárvilágot is megosztotta a kijelentés, Kormos Anett és Dombóvári István nem hagyta szó nélkül Bogi szavait.

A Feleségek luxuskivitelben című műsor olyan, mint annak idején a Győzike Show… Senki nem nézte, mégis mindenki tudta, mi történt az előző részben. A reality mindenképp megosztó, ahogy a benne szereplő nők is, pedig ők csak megmutatják, hogyan is él az a társadalmi réteg, amelyben ők tengetik mindennapjaikat. Csősz Boglárkát korábban színésznőként ismertük, most az egyik legbefolyásosabb török család sarjának a felesége. Ezzel ő nem vág fel, csupán azt mondja el a műsorban, ami valójában történik vele. Sokakban felmerült a kérdés, hogy ha már 4 éve házasok, vajon miért nem alapítottak még családot?! Nem titkolja a választ, Bogi elmondta, miért nem szül gyereket milliárdos férjének.

A reakciója sokakat meglepett, a legtöbben nem értettek egyet vele, sőt, sokan azt mondták, hogy ilyen hozzáállással ne is alapítson családot. A nyilatkozata a sztárvilágot is megosztotta, Kormos Anett és Dombóvári István nem ment el szó nélkül az interjú mellett. „Minden kedves és tisztelt Nőnek és Édesanyának üzenem, ha bármi bajotok lesz az életben, álljatok meg egy picit, és örüljetek annak, hogy ti nem vagytok ilyenek, mint ez az egybites aranyásó” – írta Dombi egy kommentben. Kormos Anett anyaként szükségesnek érezte, hogy felszólaljon Bogi ellen. 

„Csősz Boglárka: »Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni, csak az anyaság marad.« Boglárka! Ne aggódj ennyire, hogy mit veszítesz azzal, ha esetleg anyává válsz. Nincs mit veszítened! Ez biztos. Mégis lebeszélnélek az anyaságról, mert tudod, az nemcsak téged érint, hanem a gyerekedet is, és hát… neki viszont van veszítenivalója” – írta Anett a bejegyzésében, amivel a legtöbb kommentelő egyébként egyetértett. Csősz Bogit sem kell félteni, velős választ adott a károgóknak, szintén a közösségi oldalán. 

,,Kormos Anett, a hozzászólásod csak a mondandómat húzta alá, nem találtam benne humort. Viszont ha a kommentjeidet csak a nők szítására használtad, akkor még csak hozzá se tudok szólni, nem gondoltam volna, hogy még te is így skatulyázol. Jogom van elmondani a véleményemet arról, hogy zavar a gyereksírás, vagy hogy olyan sok feladatot vállaltunk a férjemmel, hogy nem férne bele egyelőre a gyerek az életünkbe. Én egy konzervatív társadalomban élek, tudom, miről beszélek, magamról nyilatkoztam, nem a török vagy magyar nőkről általánosságban. Ha újságíró vagy, az alanyod után nézel. A házi feladatot nem végezted el. Én egy olyan férfi mellett vagyok társ, aki több tízezer embernek munkát ad, azon kívül, hogy színésznő vagyok egy idegen országban, én magam 30 embernek adok munkát a cégemmel, ha hozzáteszem, hogy ezek az emberek családokat látnak el, akkor nagyon sok emberről beszélünk. Nem beszélve arról, hogy független magyar filmeket támogatok pénzzel és ötletekkel, művészek álmait megvalósítva, magyar termékeket forgalmazok külföldön, és szervezetek munkáját segítjük! Az én társadalmi vállalásom ezek után szerintem világos, ha a tietek a rágalom, gyűlölet és erkölcstelenség szítása, csak sajnálni tudom azokat, akik benneteket olvasnak! Ha a bulvárt veszitek alapul mint témát, akkor nem vagytok jobbak a névtelen kommentelőknél, kicsit többet vártam volna két humoristától! Mindenki foglalkozzon azzal, amiben a legjobb!” – részlet Bogi bejegyzéséből, aki nemrég megmutatta, milyen kacsalábon forgó palotában él Törökországban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top