Sztárok

Bunda a Sztárban sztár-szavazás, Majka haverjainak áll a zászló – te mit gondolsz?

Kilóg a lóláb, amikor Majka a barátait pontozza a Sztárban sztár adásaiban – ezt írják a műsor közösségi oldalán és sok nézőnél most telt be a pohár. Többek szerint kár szavazatokat küldeni, mert már előre lejátszott, ki nyeri az idei Sztárban sztárt.

A két protekciós, akikről az egész műsor szól – nagyjából ezt írták a Sztárban sztár versenyzőiről, Kollányi Zsuzsiról és Pápai Jociról. Összeszedtünk néhány megjegyzést, és tulajdonképpen nem is lepődtünk, meg, amikor azt olvastuk, hogy bunda az egész, már előre megvan, ki nyeri az idei Sztárban sztárt

 

Megnézem
Összes kép (10)

 

Majka már az elején leszögezte, hogy részrehajló lesz, amikor kiderült, hogy két barátja is a versenyzők között van. Ettől eltekintve nincs sok beleszólása a végeredménybe, mivel a végső sorrendet a nézők döntik el.

A pontozásnál egyéni belátása szerint dönt a zsűri, akik arra törekszenek, hogy inkább a nézők kezébe adják a döntés lehetőségét. Ők kétkörös szavazataikkal erősebben befolyásolják a végeredményt, így többször előfordult már, hogy olyan énekes búcsúzott a műsortól, aki a zsűri listáján előkelő helyen szerepelt. Gyakran minimális, csupán néhány nézői voks is döntő lehet. Aki figyelemmel követi az adásokat, láthatja, hogy a legtöbb versenyző pozitív és negatív kritikákat egyaránt kapott már

– írta nekünk válaszul a TV2. Persze, Pápai Joci produkciói után rendre felmerül, hogy mennyire fontos a szórakoztatás, vagy inkább azt kellene-e pontozni, hogy mennyire sikerül egy adott előadót hangilag, mozgásilag leutánozni. Elvégre itt jó énekesek vannak, akik nem egy kareokebárban tartanak beöltözős estet, hanem át kellene formálniuk magukat. Ilyen szemmel Janicsák Vecát, Kollányi Zsuzsit és Pápai Jocit is csak kritizálták a nézők. 

Nézd vissza, mit produkált Pápai Joci, és lentebb megnézheted Kollányi Zsuzsit is Tina Turnerként a legutóbbi Sztárban sztárban, amikor a nézők szerint mindketten gyengébben teljesítettek, mint a kieső Singh Viki.  

Tina Turnerként Kollányi Zsuzsi előadása megosztóbb volt, mint Joci produkciója. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top