nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vajna Tímea és Andy Vajna mingliként élnek

Vajna Tímea és Andy Vajna mingliként élnek

Vajna Tímea és a férje, Andy Vajna tudatosan választottak egy olyan életformát, amit sok házasság ki sem bír. Mingliként élnek, és egyelőre működik.
NLCafé
f Ajánlom

Ebből az évből legalább hat hónapot töltöttek külön, többek között azért, hogy Vajna Tímea megkapja az amerikai állampolgárságot.

Vajna Tímea és férje együtt ünnepelték Andy Vajna születésnapját augusztus elején

Ahogy a BEST magazin írja, úgynevezett mingliként élnek, ami nagyjából annyit jelent: együtt lenni, mégis külön élni, és bár ez az életforma manapság egyre népszerűbb, sok veszélyt tartogat. Többek között azt, hogy a házasságból elvész az intimtás. 

A feleségem fantasztikus egyéniség, jószívű, figyelmes. Imádom minden porcikáját, és ami a fő: nagyon szeretjük egymást.

Andy Vajna elmondta, hogy igazán esténként hiányzik neki Tímea, de fontosnak tartja, hogy támogassa a felesége törekvéseit. Vajna Tímea kinti életéről, arról, hogyan működik ez a mingli életforma, a magazinban olvashatsz bővebben. 

„Naponta többször beszélünk telefonon, ami persze nem ugyanolyan értékű, mint amikor este Timi mellettem hajtja álomra a fejét. Mindketten szem előtt tartjuk a célt, ami miatt meghoztuk ezt a döntést.”

 

Megosztás Facebookon