nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Survivor: Durva vitába torkollik Feri és Klau veszekedése

Survivor: Durva vitába torkollik Feri és Klau veszekedése

Egyre nagyobb a feszültség a törzsi tanács után a Survivor versenyzői között, ahol ezúttal Benedek játékból való kiszavazása feszíti pattanásig a hangulatot.
NLCafé
f Ajánlom

Különösen Feri és Klaudia között mélyül el a vita a Survivorban, akik közül előbbi úgy érzi, Klaudia hátba szúrta egykori szívszerelmét azzal, hogy rá szavazott a törzsi tanácson. „Próbáltam felé nyitni, de nyilván ennek a részleteit Te nem tudod” – védekezett Klaudia, akinek tettén nehezen tér napirendre Feri.

„Meglepett a dolgok kimenetele, de benne volt a forgatókönyvbe, hogy a lányok ellenünk fordulnak. Ahol a nő képbe kerül, azt semmi jónak nem lehet nevezni, itt meg egyenesen három is képbe került. Keményen odatették magukat, nekem meg keményen fel kell kötnöm a gatyát. Nem veszíthetek védettségi játékot, mert akkor én vagyok a következő nagy valószínűséggel. Persze most fogadkoznak, hogy így meg úgy, de annak a kutyának, amelyik egyszer megharapott, nem nagyon hiszek” – mondta Feri, aki nem igazán tud napirendre térni afelett, hogy a lányok kiszavazták Benedeket. Hogy a konfliktus mennyire mérgezi meg a törzsbeliek életét, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Megosztás Facebookon