Sztárok

Csősz Bogi palotájától leesett a luxusfeleségek álla

Amikor azt mondjuk, hogy luxusfeleség, nagyjából Csősz Boglárka lenne a prototípus. Nem túlzott, amikor arról beszélt, milyen házban élnek a férjével, sőt! Még a Feleségek luxuskivitelben többi szereplőjének is leesett az álla, amikor meglátta a kis palotát.

Kilenc évvel ezelőtt költözött Isztambulba Csősz Boglárka, nem is akárhova. Török férjével a Feleségek luxuskivitelben következő részében vendégül látja a műsor szereplőit, és csak mutatjuk, hogy az itthon luxushoz szokott nők hogyan reagálnak Bogi otthonára. 

„Az otthonunk számomra egy oázis, van 300 darab fánk, egy medencénk. Van egy óriási villánk, ami 1300 négyzetméter, és mindenkinek saját emelete van benne. És azon kívül van egy saját villánk, ahol csak ketten vagyunk Burakkal” – mesélte Csősz Bogi és nem túlzott, amikor azt mondta, hogy saját kis mikroviláguk van.

A látványos helyszín csak a díszlet, Bogi kitesz magáért, amikor a barátnőit látja vendégül. „Bogi is az a típusú csaj, akit nem szeretnek a nők, pedig nagyon nagylelkű. Hadilábon áll azért a barátnőkkel, például kint Törökországban, és ezért is szeret hazajönni, velünk lenni. Hiába adja a lelkét és mindenét, annyiszor bántották, hogy zárkózott lány” – mondta róla Köllő Babett, és talán ebből valamit megéreztek a nézők, mert a saját szavazásunkon eddig Bogi lett a legszimpatikusabb szereplő.

 
Nézd meg, hogyan várja a lányokat Törökországban, igazi terülj-terülj asztalkámmal készül:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top