nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Coming outolt Jackie Chan lánya

Coming outolt Jackie Chan lánya

Jackie Chan lánya, a 17 éves Etta Ng a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy meleg. Coming outját a homofób kommunista kormány által vezetett Kínában is üdvözlik a vele egykorú fiatalok.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Etta Ng Instagramon tett közzé egy szivárványos fotót, amellyel coming outolt a nyilvánosság előtt. Jackie Chan tinédzserkorú lányának a döntése után a 30 éves Andi Autumn Instagramsztár, Etta Ng barátnője is posztolt a kettejük kapcsolatáról.

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @stolenmilktea on

Autumn azt írta, hogy rengeteg diszkriminációval szembesülnek a családjaiktól kezdve, a barátaikon át Hongkong egész lakosságáig, mert még Hong Kongban sem elég nyitottak az emberek, de mindez egyáltalán nem számít, ha minden reggel arra ébred, hogy a párja van mellette.

Fotó: Gcmt / Imaginechina

A Pinknews azt írja, hogy Kína hasonlókorú fiataljai között nagyon népszerű, hogy Etta felvállalta nemi identitását, ami azért is nagy szám, mert a kommunista ország kormánya tűzzel-vassal igyekszik küzdeni a homoszexualitás, mint téma megjelenése ellen a médiában. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon