Sztárok

Coming outolt Jackie Chan lánya

Jackie Chan lánya, a 17 éves Etta Ng a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy meleg. Coming outját a homofób kommunista kormány által vezetett Kínában is üdvözlik a vele egykorú fiatalok.

Etta Ng Instagramon tett közzé egy szivárványos fotót, amellyel coming outolt a nyilvánosság előtt. Jackie Chan tinédzserkorú lányának a döntése után a 30 éves Andi Autumn Instagramsztár, Etta Ng barátnője is posztolt a kettejük kapcsolatáról.

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @stolenmilktea on

Autumn azt írta, hogy rengeteg diszkriminációval szembesülnek a családjaiktól kezdve, a barátaikon át Hongkong egész lakosságáig, mert még Hong Kongban sem elég nyitottak az emberek, de mindez egyáltalán nem számít, ha minden reggel arra ébred, hogy a párja van mellette.

Fotó: Gcmt / Imaginechina

A Pinknews azt írja, hogy Kína hasonlókorú fiataljai között nagyon népszerű, hogy Etta felvállalta nemi identitását, ami azért is nagy szám, mert a kommunista ország kormánya tűzzel-vassal igyekszik küzdeni a homoszexualitás, mint téma megjelenése ellen a médiában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top