Sztárok

Radics Gigi véleményét semmibe veszik a kollégái

Nem lehet könnyű egyetlen nőnek lenni az X-Faktor mentorai között. Radics Gigi úgy érzi, véleménye kevesebbet számít, mint férfi kollégáié.

Talán kevesen tudják, de a magyar X-Faktorban debütál egy új szabály, ami a mentorokat intenzívebb közös munkára készteti, mint korábban. Egy mentor az eddigiekhez hasonlóan három énekest (illetve Gáspár Laci esetében zenekart) vihet a mentorházból az élő show-ba, de csak kettőt választhat saját növendékei közül, a harmadikról a többi mentor szavaz.

„Úgy látjuk, ez jót tett a mentoroknak, hiszen ez az évad az ő érzelmeikre épül. Ez a változtatás felszínre hozza a véleményüket, igaz, hogy többet vitáznak, de ezzel még fordulatosabbá teszik a műsort. Komolyan veszik a feladatukat” – mondta az X-Faktor producere. Schiwert-Takács László azt is hozzátette, hogy hosszas előkészítés előzte meg az új szabály bevezetését.

Radics Gigi viszont rögtön az első alkalommal konfliktusba került a többiekkel, mikor Gáspár Laci zenekarairól kellett dönteniük. „Én arra szavaztam, akiről tudtam, hogy Laci jobban szeretné, de Peti és Alex leszavaztak. Pattanásig feszült perceket éltünk át. Nagyon rosszulesett, hogy Alex és Peti nem vette figyelembe az érveimet, semmibe vették a véleményem!” – panaszolta a fiatal énekesnő a Blikknek.

„Első pillanattól kezdve nagyon a szívemre vettem, és igazságtalannak éreztem a helyzetet. Végül kihátráltam a vitából, csak így tudtam kiállni Laci mellett” – mondta Gigi. Hogy végül kiket választottak a mentorok, a hétvégi adásból kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top