Sztárok

Nemcsák Károly és új párja boldogok, már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat

Nehéz időszakon van túl Nemcsák Károly, és most végre felhőtlenül boldog az új szerelmével, Katalinnal. A pár egyre többet mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Heteken belül szabad ember lesz Nemcsák Károly, aki 21 év után válik a feleségétől, Darvasi Ilonától. A színész-direktor ismét boldog, de ahogy a Story magazinból is kiderült, egyre többször látják őt együtt színházi premiereken, nyilvános eseményeken az új párjával, Katalinnal

A színházi világban már jó ideje nyílt titok, hogy Nemcsák Károlynak új párkapcsolata van, de ők ketten már nemcsak a barátok társaságában viselkednek felszabadultan. 

Hatvan felett, csakúgy, mint másnak, neki is jár egy második esély. Mindannyian úgy látjuk, hogy boldog az új kedvese oldalán

– mesélte a magazinnak a pár egyik ismerőse. Jelenleg még folyik a vagyonmegosztás, Nemcsák és Darvasi százmilliós vagyonért harcolnak, de ha ez lezárul, akkor a színész és Katalin összeköltöznek. A válás részleteiről a Storyban olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top