Sztárok

Kovács Dóri újra műsort kapott az RTL Klubon

Az X-Faktor háttérműsora után újabb feladatot kapott az Éjjel-nappal Budapest egykori Zsófija. A második évadban is Kovács Dóra vezeti az RTL Klub luxusmagazinját, a HighLife-ot.

A tavalyi sikeres kezdet után 2017-ben már 11 részesre bővült a HighLife, amelyet Kovács Dóra vezet majd. Az első adást október 7-én, szombaton 12:40-kor láthatják a nézők az RTL Klub műsorán, kedd esti ismétléssel. „Nyáron kipróbálhattam magam az RTL Reggelijében, ahol remekül éreztem magam, és a nézői visszajelzések is pozitívak voltak. Ősszel pedig újra a HighLife kamerája előtt állhatok. Számomra biztosan pörgősen zárul ez az év, hiszen a luxusmagazin karácsonyig fut a csatornán”mondta Kovács Dóra, aki nemrég elárulta, három gyermekes anyuka szeretne lenni

„A HighLife ebben az évben sem a hivalkodó luxusra koncentrál, hanem a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítja reflektorfénybe, miközben bőségesen mutat külföldi példákat, hiszen idén 14 külföldi helyszínen forgattunk a Karib övezettől Izlandig” – mondta dr. Oltványi Tamás producer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top