Sztárok

Gergőnek kellett távoznia a Survivorből

Bár hősiesen küzdött, Gergőn ezúttal kifogott a Holtak szigetének vizes megmérettetése. Így neki kellett távoznia a Survivorből.

A legősibb félelemmel kellett szembenézniük a Holtak szigetén tartózkodó versenyzőknek vagyis Lillának, Nórának, Anitának, Gergőnek és Íliásznak. Ezúttal egy vizes megmérettetés várt a törzslakókra, akiknek a folyamatosan emelkedő vízszintben kellett bizonyítaniuk, meddig bírják a víz alatt, szabad tüdővel. Mindenki legnagyobb meglepetésére végül Gergő volt az első játékos, aki feladta a küzdelmet.

„Kicsit elnéztem, beszívtam a vizet, ami feljött. Elkezdtem szédülni, és zsibbadtak a végtagjaim, ha lent maradtam volna, most ti húznátok ki” – mondta a kiesését követő pillanatokban Istenes Bencének Gergő, akinek fájdalmas volt a búcsú kedvesétől, Anitától. „Furcsa érzés, hogy 30 napon belül kétszer elbúcsúzok egy nőtől, akit most ismertem meg. Nem elengedtem Anitát, hanem kicsit útjára engedtem, hogy mutassa meg egyedül, nyerje meg ezt a játékot. Hiszek benne, hogy el fog jutni a döntőig” – mondta Gergő, aki büszkén és emelt fővel távozott a Survivorből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top