Sztárok

Újra meg kellett műteni Dopeman húgát, Fruzsit

Dopeman kishúga újra kórházba került, immár a sokadik műtétet kellett elvégezni rajta. Fruzsinak az agyába egy söntöt ültettek, de még nincs túl a nehéz időszakon.

Dopeman kishúgát, Pityinger Fruzsit pár nappal ezelőtt sürgősen kórházba kellett szállítani, ám végül nem lett nagy baj. A napokban került sor egy régóta tervezett műtétre, de azóta ismét szükség volt egy beavatkozásra. „Holnap műtik Fruzsit. Szerencsére kihúztuk a tervezett műtétig. Sok ereje van, nem lesz semmi baj…” – írta az első operáció előtt a rapper. 

Dopeman másfél órája írta ki a közösségi oldalára, hogy gondoljon mindenki Fruzsira, hiszen éppen akkor operálták. Azóta már kihozták a műtőből, de csak most jön a neheze. „Fruzsit kihozták a műtőből. Egyelőre minden rendben, most 3 nap izgalom jön, hogy a sönt rendesen működjön. Köszönjük a rengeteg pozitív energiát” – írta a rapper a Facebook-oldalán. Fruzsinak sajnos nem ez az első műtéte, hiszen egy orvosi műhiba miatt oxigénhiánnyal született. A családja mindig is mellette volt, egy percre sem hagyták magára, ez most is ugyanúgy van, mindenki szorít érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top