Sztárok

Tóth Gabi: engem csak a testvérem ért meg

Nincs erősebb a testvéri köteléknél. Tóth Gabi őszintén mesélt arról, hogyan támogatták egymást testvérével, Verával iskoláskoruktól kezdve, és egy meglepő kijelentést is tett.

Tóth Gabitól az utóbbi években megszoktuk a dögös, vagány, magabiztos fellépést, ám a fiatal lány útja hosszú volt ideáig. Gyerekkorában kifejezetten visszahúzódó, félős gyerek volt. „Nagyon kis visszamaradott, görbe hátú, félős lány voltam. Lehet, hogy azért vagyok most ilyen, mert megedzett az élet. Az iskolában pedig nagyon féltem az iskolatársaimtól: ezek a vidéki csajok mind ilyen nagy, acélos izomzatú lányok voltak. Hatalmas vádli, méretes combizom, féltem tőlük” – idézi fel a tapolcai iskolaéveket az énekesnő.

„Mint a legtöbb gyerek, természetesen én is szenvedtem gyerekkoromban az iskolai bántalmazástól, cikizéstől, kirekesztéstől, de nekem nagyon sokat segített a családom. Szerencsés vagyok, hogy van egy nővérem, akivel egy suliba jártunk. Mindig megvédtük és segítettük egymást azokban a durva időszakokban, amikor minket pécéztek ki” – mondja Gabi.

A Tóth lányok a mai napig támogatják egymást, nem is akárhogy. Vera és Gabi ugyanis nemrég összebútoroztak. „Két külön lakásban, de egymás mellett vagyunk. Valójában az van, hogy mi egy olyan speciális életet élünk, amit nagyon kevesen tudnak megérteni. Innentől kezdve már adott, miért is szorosabb a kapcsolatunk, ha csak egymásra nézünk is, tudjuk, hogy ez a fáradtság, ez a mentális terheltség, ami a szakmánkkal jár, milyen… Mindenki azt hiszi, hogy mi csak ülünk, és dől a lóvé. De ez nem így van!” – állítja a Borsnak Gabi.

Tóth Vera és Gabi szüleikkel is közeli kapcsolatot ápolnak, nyáron például hosszú évek után együtt nyaralt Horvátországban az egész család.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top