Sztárok

Szócsata a Sztárban sztárban: Liptai és Majka nem békül

Ekanem Bálint produkcióján kapott össze a Sztárban sztár két veterán zsűritagja: Liptai Claudia és Majka körül megfagyott a levegő.

Liptai Claudia eleve feszülten ült be a Sztárban sztár sudiójába vasárnap este. „Ma vért ittam” – vetette oda kollégáinak mikor megérkezett. „Ne lepődj meg, Tilla, ha a társaim a műsor felénél fej nélkül ülnek majd itt mellettem, nekem meg véres lesz a szám” – viccelődött komoran a tévés az adás előtt a Blikk szerint.

Nem is tartott sokáig, míg Claudiánál elpattant a húr. Ekanem Bálint Ray Charles-előadása után szinte azonnal beleállt Majkába. „Előző héten azt mondtad, hogy ennek a fiúnak nincs hangja, pedig a mezőnyben neki van az egyik legjobb” – mondta Clau, aki szerint Majka múlt héten igazságtalan volt Bálinttal.

Persze az ózdi rappert sem kell félteni, aki arra emlékeztette Claudiát, két hete még ő „döngölte a földbe” Ekanemet a Hofi-produkció után. A két zsűritag valószínűleg még mindig egymást fúrná, ha Papp Szabi nem lép közbe.

„Nem beszéltük meg, mert szerintem nem is kell! – mondta Majka a Blikknek. – Claudia egy olyan ember, akinek markáns véleménye van, igaz, ez rám is jellemző. De bevallom, azért lepett meg, hogy így nekem esett, mert korábban ő volt az, aki a földbe taposta ezt a srácot. Szoktak lenni összepattanásaink, vitáink, hiszen a zsűrinek nem kell egyetértenie, de ezt gyakran egy-egy poénnal elütjük. Emiatt nem fogom magam rosszul érezni, de azt nem értettem, miért szólt be Claudia a pontozásnál, hogy egy úriember ül mellette. Hiszen pont őt nem bántottam!”

Liptai Claudia nem kívánt nyilatkozni az ügyben, szerinte mindent elmondott élő adásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top