Sztárok

Fördős Zé hatalmas meglepetésre készül

Soha ekkora meglepetésben nem volt még részük a Konyhafőnök Junior versenyzőinek, akik már csak egy karnyújtásnyira vannak a finálétól.

Egy olyan meglepetésben lesz részük a mai adásban a Konyhafőnök Junior versenyzőinek, amely egyszerre mosolyogtatja meg őket, és csal könnyeket a szemükbe. A zsűri, vagyis Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos ezúttal olyan dolgot fednek fel a versenyzők előtt, amitől eláll a lélegzetük. Ez pedig nem más, mint saját szüleik, akiket tálcán kínál a zsűri.

Persze nem kell rosszra gondolni, a szülők csak azért érkeztek – még ha ilyen megdöbbentő módon is láthatják őket a nézők –, hogy segítségére legyenek csemetéiknek az alapanyagok kiválasztásában. A juniorok persze nagyon örülnek a váratlan meglepetésnek, többen el is érzékenyülnek szüleik láttán. „Nagyon jó érzés, hogy itt van velem apa, és tud erőt adni, hogy ő hozhatta elém a dobozt az alapanyaggal. Hogy át tudtam ölelni, és tudtam neki adni egy puszit” – mondta Bence könnyek között. Hogy miként szerepeltek a kis kukták a finálé előtti versenynapon, kiderül ma 20:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top