Sztárok

Erős Antónia akkor és most: 14 régi és új kép a születésnapos híradósról

Nem a sport megszállottja, bár tisztában van azzal, hogy szüksége van mozgásra, de ezt nem az alakjáért teszi Erős Antónia, aki ma is ugyanolyan jó formában van, mint húsz évvel ezelőtt.

Nagyjából csak abból tudjuk megtippelni, hányadik születésnapját ünnepli Erős Antónia, hogy lassan két évtizede ő az RTL Klub Híradójának egyik arca. 

Tudom, hogy manapság trendi azt mondani, hogy a kor nem számít, de én tényleg azt érzem, hogy rendben vagyok önmagammal – kisebb hibákat leszámítva persze, de magával szemben mindenki kritikusabb. Jól érzem magam a bőrömben, kívül, belül. Éppen ezért volt már rá példa, hogy konkrétan elgondolkodtam azon, hány éves is vagyok.

És az biztos, hogy a ruhavásárláskor sem veszi észre az évek múlását, mert ma is éppen ugyanolyan az alakja, mint egykor volt.

Ebben Erős Antónia betegsége is közrejátszik, de ahogy mesélte, nem a sport megszállottja. 

Gyerekkoromban én tényleg csak a testnevelésórán sportoltam, nem jártam külön edzésekre, mert inkább a zongorát választottam. A szüleim azt mondták: zongora vagy sport, döntsd el! A kettő együtt valóban nem ment volna, én pedig, mivel külön sport nélkül is mozogtam eleget, a zenét választottam. Mikor kiderült, hogy cukorbeteg vagyok, egy kicsit kényszerből, és persze hogy jobbak legyenek a vércukraim, elkezdtem rendszeresen sportolni. Harmincnyolc éves koromig hetente háromszor, azaz rendszeresen edzettem. De azt senki se higgye, hogy megszállott vagyok, olyannyira nem, hogy mikor az ikrek miatt abba kellett hagyjam, a kis időből konkrétan öt év lett. Utána pedig még vékonyabb voltam, mint előtte

Elnézegetve a híradós régi és új képeit, nagyjából azt vettük észre, hogy a frizurája hányszor változott. Ahogy ő maga fogalmazott, a hosszú frufru nem áll jól neki, viszont a régi képek nézegetése közben most már egészen más szemmel látja magát. 

Például ehhez a fotóhoz ennyit írt a közösségi oldalán: „Ilyenkor döbbenek rá, hogy mégis csak hasonlítanak rám a gyerekeim:-) A kiskori vonásokat látom a lányomban és a fiamban is. A képen a kakukktojás(ok) a csoki(k), mert soha nem szerettem az édességet, gyerekkoromban állítólag a kolbászt kaptam ki a hűtőből, és szaladhattak utánam! Akárcsak most Szonja lányom…”

Antónia 1998-ben kezdett az RTL-nél dolgozni, és amikor az RTL Magyarország születésnapján erről beszélt, elmesélte nekünk, hogy annak idején látszott a mozdulatain, milyen merev volt, és máig béna kézmozdulatai vannak, amikor fotózzák, ezért nagyon ügyel arra, hogyan tartja a kezét a Híradó alatt. „Na nem csak ezen látszott, hogy kezdő vagyok, hanem a megjelenésemen is” – viccelődött.

 

Ma Erős Antónia 47. születésnapját ünnepli, de a héten egy sokkal kerekebb dátumot is ünnepelnek, mégpedig a 20. házassági évfordulójukat a férjével. A pár kapcsolatáról csak keveset tudunk, nem szerepelnek a magazinok címlapján. A közösségi oldalon is csak egy ilyen képet posztolt a szerelmükről. 

„Ugye a pécsiek tudják, hogy mi ez? A lakatfalra mi is tettünk a férjemmel egy lakatot, hogy elválaszthatatlanok legyünk. Talán most is ott van, de hogy megtalálnám-e, erre nem mernék fogadni.”

Erős Antónia akkor, amikor megismertük, ugyanolyan mosolygós volt, mint ma, nézd csak meg a képgyűjteményt, amelybe régi és új fotókat is tettünk.

Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top