Sztárok

Elárulta ByeAlex, miért veszekszik annyit az X-Faktorban

A mentor furcsa vallomást tett dühkitöréseiről. ByeAlex szerint a stáb segítségével tud átlendülni a feszült helyzeteken.

Sokkal gyakoribbak a késhegyig menő viták az X-Faktor idei évadában, melyek egyik főszereplője újabban ByeAlex. A mentor habitusa meglepő lehet azoknak, akik látták tavalyi szereplését – akkor sokkal visszahúzódóbban, csendesebben viselkedett.

Gáspár Laci viszont beleáll ezekbe a konfliktusokba, amik el tudnak fajulni. „Laci és én ösztönlények vagyunk. Nem érzem, hogy másképp viselkednék, mint tavaly, de a képernyőn keresztül valóban úgy tűnhet, több a szóváltás” – mondta a Blikknek ByeAlex. Az énekes szerint azonban egyszerű a magyarázat a viselkedésére.

„Legtöbbször nem is a mentortársaimra vagyok ideges, hanem az éhség gyötör. Nem tudok dolgozni, ha néhány óránként nem ehetek, és egy 12-14 órás forgatáson bizony nemcsak a jó, de az ember rossz tulajdonságai is kidomborodnak. Én például balhés leszek, ha leesik a vércukrom. De a stáb ezt már tudja, sminkigazításkor mindig kapok egy kis szőlőcukrot, kesudiót” – árulta el a mentor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top