Sztárok

Tatai Róbert lett a Séfek Séfe

Tatai Róbert magabiztos menetelés után megnyerte a Séfek Séfét, és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat, és a franciaországi Paul Bocuse Intézet 3 hetes szakmai továbbképzését.

Több száz jelentkező közül került ki az a 30 amatőr és profi szakács, akik közül egy háromnapos tréningen Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András csapatot választott magának, hogy a Séfek Séfe feladatait teljesítve a végső küzdelemig vezesse tanítványait. A csapatversenyeket mindhárom séf hat tehetséggel a háta mögött kezdte meg. A döntőbe Krausz Gábor csapatából Czifra Zalán, míg Wolf András csapatából Szendrei Bence és Tatai Róbert jutott. Kétórás feszített munka várt a fiúkra, akiket három fogásos menüjük elkészítésében korábbi csapattársaik segítették. A séfek már csak szurkolhattak tanítványaiknak, a Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntöttek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. A három fiú közül végül Tatai Róbert menüje győzte meg leginkább a zsűrit, így ő örülhetett az eredményhirdetéskor.

„Mikor Nóri kimondta a nevemet, igazából fel sem fogtam, mi történt. Nagyon boldog voltam, mindenki a nyakamba ugrott, és úgy éreztem, mintha egy másik világ kapui nyíltak volna ki előttem” – árulta el Robi.

„Kicsit kockázatos menüt választottam, de nagy volt a tét és két erős ellenfelem volt, így nem volt más választásom. A legtöbb támogatást a családomtól, a séfemtől, Wolf Andrástól és a csapatomtól kaptam, amit ezúton is köszönök nekik” – tette hozzá a Séfek Séfe győztese, aki már kiskora óta szakácsnak készült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top