Sztárok

Sebestyén Balázsékról levette a rontást Frabato

Próbáljunk meg mindent alapon Sebestyén Balázsék úgy döntöttek, hogy elfogadják Frabato ajánlatát, és szeretnék, ha rontáslevétellel javítana a helyzetükön. 

Sebestyén Balázsék tényleg úgy érezték, hogy valami gond van és már régebbről ismerik Frabatót, aki felajánlott nekik egy kis segítséget.

A mi drága Frabatónk, aki hallgat bennünket és szeret bennünket, észrevette, hogy szenvedünk itt a Nap hallgatójával, amióta átigazoltunk, mintha valami átok ülne rajtunk. Azt mondta nekünk, hogy ő nagyon szívesen leveszi az átkot a rovatról. 

Balázsék a Rádió1 műsorában a beszélgetés előtt gondolkodtak, hogy ez tulajdonképpen mit jelent. Vadon Jani úgy képzelte, hogy a mágus csinál egy bábut, ami a Nap hallgatóját személyesíti meg, Balázs szerint viszont több módszer van, beleértve a kártyát, a kakasvért, a csirkeherét.

Majd a lamentálás után felhívták Frabatót, aki egy egyszerű módszert javasolt a rádiósoknak. Hallgasd meg a beszélgetést, amelybe a mágus úgy a 11. perctől kapcsolódik be:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top