Sztárok

Megvan, mikor tér vissza Szabó Zsófi

Péntek délután két hónapnyi szünet után visszatér az RTL Klub képernyőjére Szabó Zsófi. A Story Extra műsorvezetője egészen kisfia születéséig tervezi vezetni a csatorna sztármagazinját.

Szabó Zsófi már a harmadik trimeszterben van, elképesztő formában várja születendő gyermekét, szinte semmit sem hízott a terhessége alatt. A napokban azt is elárulta, hogy nem állnak meg egy gyereknél, de egyelőre nem beszéltek meg pontos számot. 

A műsorvezető hosszabb szünet után vezeti újra a Story Extrát.

Az elmúlt hónapokban a Konyhafőnök VIP forgatásán vett részt, miközben férjével új otthonukat alakítják. Hetedik hónapos terhesen mégis úgy döntött, újra a kamerák elé áll.

„Nagyon hiányzott a csapat. És semmivel sem érzem nehezebbnek a munkát, mint eddig. Igaz, kollégáim nagyobb pocakkal vártak vissza. Decemberre várjuk kisfiamat, de a szülés előtti utolsó hónapokat szeretném együtt tölteni a nézőkkel és a Story Extra csapatával” – mondta mosolyogva Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top