Sztárok

Mága Zoltán lányát támadja a sztárvilág

Mága Jennifer gigakoncertjével van kiplakátolva a város, várható volt, hogy ez előbb-utóbb szemet szúr valakinek. Egy zenei menedzser élcelődött Mága lányának koncertjén, amibe több sztár is bekapcsolódott.

Mága Zoltán lánya igazi nővé érett, nagyon csinos fiatal lány lett belőle. Közben az is kiderült, hogy tehetséges is, hiszen kiskora óta tanul zenét: hangszeren játszik, és az énekhangját is képezik. Mága Jennifer negyedik önálló koncertjére készül, ami mellett nem lehet elmenni, hiszen Budapest tele van az ő arcával, mindenhova kiplakátolták. Ez a sztárvilágnak is szemet szúrt, egy zenei menedzser osztott meg egy élcelődő megjegyzést ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán.

A kommentháborúban több sztár is beszállt: Sebestyén Márta népdalénekes is hozzászólt, aki szerint ilyen gigamarketing nem feltétlenül jelenti, hogy érdemes valaki ekkora méretű koncertre, bár azóta már törölte a kommentet. Várkonyi Andi, utalva Mága Zoltán kínos photoshopbakijára azt írta: „Szerintem Barbara Streisand biztatta Jennifert az énekesi karrierre…” Mága Jennifer egyébként egy tizenkilencszeres Grammy-díjas producerrel, David Fosterrel dolgozik első albumán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top