Sztárok

Rubint Réka otthagyja a Feleségek luxuskivitelben című műsort

Rubint Réka állítólag félt, hogy egy kalap alá veszik őt a többi luxusfeleséggel.

Rubint Réka kedden még azt írta Facebook-oldalán a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vállalt szerepe kapcsán: „Megszerettem a szereplő lányokat és a stábot is. Nekem a családom és a munkám az éle­tem! Így vagyok boldog! Ez vagyok én!” Most azonban alig pár epizód után kiszáll a VIASAT3 legújabb műsorából.

„Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember. A többiekkel ellentétben ő a férjével együtt építette fel az életét, nem csak beletette a formás lábát a tutiba. Az imázsa végét jelentené, ha beállna a sorba, és azzal haknizna a műsorban, hogy hány négyzetméteres a gardróbja, és hány milliót költ havonta ruhákra. Úgy tudom, nem volt hajlandó megmutatni még a házukat sem, pedig a többiek beengedték a kamerát akár a hálószobájukba is. Abba sem ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban” – magyarázta a Borsnak az egyik, neve elhallgatását kérő stábtag.

Rubint Réka nem akart nyilatkozni az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top