Sztárok

Harry herceg és Emily imádni valóak együtt

Első pillanatban levette Harry herceget a lábáról Emily, miközben az Invictus Games kanadai meccsét nézték. És minden azzal kezdődött, hogy Emily a herceg pattogatott kukoricájából lopkodott pár finom falatot.

Nem tudtuk, hogy ennyire imádni való lehet egy meccsen készült videó. De hogy az elején kezdjük: Harry herceg szívügye az Invictus Games, amely egy paralimpiához hasonló sportrendezvény, kifejezetten sérült veteránoknak. Jelenleg Torontóban folynak a játékok, és eddig azért is beszéltek az eseményről, mert itt volt Harry herceg és Meghan Markle első hivatalos szereplése, és közös fotók is készültek a párról. 

Most viszont Harryt a szőke Emily vette le a lábáról, amikor falatozni kezdett a herceg pattogatott kukoricájából. Lentebb videót is láthatsz, bár a képek is aranyosak, az igazi cukiság a rövid mozgókép.

Megnézem
Összes kép (9)

A kétéves kislány szülei, Hayley és a férje, az egykori Invictus-játékos és paralimpikon, Dave Henson régóta ismerik a herceget, aki most is közvetlenül viselkedett, nem kért VIP-páholyt, és szívesen játszott Emilyvel, miközben fél szemmel a játékot figyelte.

Harry herceg és a kis Emily videóját itt láthatod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top