Sztárok

Rosszabbodott Majka édesanyjának állapota

Majka édesanyja régóta küzd a rákkal, többször is sikeresen vette az akadályt. Most azonban ismét aggasztó hírek érkeztek az állapotával kapcsolatban.

Majka édesanyja közel két évtizede küzd a daganatos megbetegedések különböző formáival, ám eddig mindig jól jött ki ebből. Most azonban Ibolya néni egy közeli ismerőse a Sorry! magazinnak elárulta, hogy a a kísérleti kezelések dacára az utóbbi időszakban nagyon sokat romlott az állapota. „Most épp egy nagyon erős, kísérleti kemoterápiával kezelik. Közel húsz éve mindent bevetnek a gyógyulása érdekében, ám a betegség most olyannyira elterjedt a testében, hogy nem lehet megműteni. Már csak a gerince és a tüdeje ép! Nagyon gyenge…” – mondta Ibolya néni egyik barátnője.

A rossz hírt a rapper édesanyja is megerősítette, aki elmondása szerint csupán arra vár, hogy a fia feleségül vegye gyermekei anyját, Hajnit„Sajnos igaz! Rosszabbodott az állapotom, így lassan fel kell készülnöm a halálra! Próbálok erős maradni, de a fiam ismertségére való tekintettel nem szeretnék ebből hírverést csinálni, szóval ne haragudjanak, de ennél többet nem szeretnék mondani, sem most, sem máskor!” – mondta Majka édesanyja a magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top