Sztárok

Kardashian-bébibumm – Khloé is terhes

A hónap elején Kim Kardashian, aztán a féltestvére, Kylie Jenner, most pedig Khloé Kardashian jelentette be, hogy gyereke lesz. Bár ez utóbbi hírre nem vennénk mérget.

Kim Kardashian a harmadik gyerekét éppen Khloéval szerette volna kihordatni, legalábbis a Karadashian reality utolsó évada nagyjából erről szólt. Akkor ezt mindenki hatalmas blöffnek vélte, hiszen Kim korábban két gyereket szült a férjének, Kanye Westnek, és okafogyottnak tűnt béranyát felkérni a családbővítéshez. Persze, ha csak hiúságból vagy a show kedvéért, az már érthetőbb volt a rajongóknak, de szeptember elején kiderült: mindez csak azt készítette elő, hogy Kimék harmadik gyerekét valóban béranya szüli meg. Na nem Khloé Kardashian, hanem egy ismeretlen hölgy.

 

Aztán múlt héten jelentették be, hogy a család kicsi kedvence, a modellként dolgozó Kylie Jenner várandós. A húszéves lány csak nem régóta van együtt születendő gyereke apjával, és sokak szerint Travis Scott nem is az a fajta fickó, akinek jó ötlet gyereket szülni. A Kardashian család rajongói azonban szurkolnak, hogy ne legyen igazuk azoknak, akik kételkednek bennük. 

Kylie Jenner és Scott Travis

Kylie már az ötödik hónapban van, és állítólag Khloé Kardashian várni akart azzal, hogy bejelenti a terhességét (hogy ne rontsa el a húga nagy pillanatát, mert ez ANNYIRA nem karadshianos dolog lenne, hogy csak na), de a barátok kiszivárogtatták, és a 33 éves realitysztár nem tagadott. Igaz, meg sem erősítette a hírt. 

Khloé Kardashian és Tristan Thompson

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top