Sztárok

Elképesztő formában van a 74 éves Halász Judit

D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal című videoblogjában látta vendégül a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt, amiről egy fotót is megosztott. Halász Judit irtó jó formában van.

Halász Judit népszerűsége generációk és évtizedek alatt semmit sem változott, a rajongók ugyanúgy odavannak érte, mint annak idején, amikor belekezdett a szakmába. Ez a D. Tóth Kriszta legújabb képéhez írt kommentekből is látszik, a műsorvezető követői alig várják, hogy lássák a vele készült beszélgetést. Judit, aki mindig nyugalmat és békességet áraszt magából, 74 évesen is kirobbanó formában van, külseje meghazudtolja a korát.

„Ugyanolyan szép és kedves a tekintete, az arca, mint ahogy gyerekkoromból emlékszem rá” – írta az egyik kommentelő, és nagyon sokan csatlakoztak hozzá. Mindenki dicséri az énekesnő külsejét, sokan pedig meglepődve tapasztalták, hogy mennyire kortalan. Még maga D. Tóth Kriszta is meghatódott. „Jó, hát kicsit megilletődtem” – vallotta be a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top