Sztárok

Harry herceg és Meghan Markle első közös képeit szapulták

Rettenetes megjegyzéseket kapott Meghan Markle, akiről most először készültek hivatalos közös képek Harry herceggel. Mi odavagyunk a szerelmesek képeiért. # teammeghan

Harry herceg és Meghan Markle szerelméből remek film készülhetne, ha eljutnak az oltárig, ha nem, csak mert olyan remekül viselik a kapcsolatukra tett megjegyzéseket. A színésznő származását, hogy volt már házas, hogy félvér, egyszóval mindent kikezdtek már az elmúlt hónapokban, és mindez most fokozódott az Invictus Games torontói rendezvénye után. Ott ugyanis először jelent meg Harry és Meghan Markle egy párként. A hivatalos esemény után rengeteg kép jelent meg a szerelmesekről, és rengeteg megjegyzést kapott Harry herceg szerelme. 

Íme néhány visszatérő kritika: 

  • Túl „civil”, túl hétköznapi.
  • Semmi kecsesség vagy báj nincs benne.
  • Nem előkelő.
  • Nem tudja az illemet.
  • Látszik rajta az elkeseredettség.
  • Csak szerepelni akar.

Korábban, nem sokkal azután, hogy Harry hercegék kapcsolata kiderült, hatalmas balhé kerekedett, mert a lányt zaklatták. Akkor Harry herceg Meghan Markle védelmére kelt, nyilatkozatában igencsak hevesen fogalmazott, amikor azt mondta: a nyilvánosság visszaél ismertségével. Hozzátette, aggódik barátnője biztonságáért, és attól tart, nem tudja őt megvédeni, mivel egyes újságok azóta mocskolódnak, sértegetik, zaklatják Meghan Markle-t, amióta kapcsolatukra fény derült. Kommentjeikben az amerikai színésznőt és annak családját rasszista és szexista megjegyzésekkel illetik.

Meghan Markle és Harry első közös szereplése: 

Megnézem
Összes kép (9)

Az első közös képek alatt azonban nem csak szapulták a lányt. Akadtak jó néhányan, akik inkább azt gondolták, látszik, milyen boldogok és összeillőek. Te melyik oldalon állsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top