Sztárok

Eljegyezte szerelmét Steiner Kristóf

Úgy tűnik, lezárult Steiner Kristóf válási kálváriája, hiszen a napokban eljegyezte új szerelmét, akivel másfél éve vannak együtt.

Steiner Kristóf jelenlegi barátja az izraeli Nemzeti Színház színésze, Nimrod Dagan. A fiú apukája is nagy tiszteletben álló izraeli színész, akinek nehéz volt feldolgoznia, hogy fia egy másik fiút szeret, bár úgy néz ki, végül sikerült neki. Kristóf nemrég bevallotta, családot, gyereket szeretne, és szerinte megtalálta a megfelelő társat hozzá. A gasztroblogger egy ideje már Izraelben él, előző párja is onnan származik. Steiner Kristóf és exférje tíz évig voltak egymás társai jóban-rosszban, házasságuk azonban a sok veszekedés miatt tönkrement. Ezután pár hónappal ismerte meg új szerelmét, akit a napokban el is jegyzett. 

A bejegyzéshez rengeteg like és komment érkezett, mindenki gratulál a szerelmesek boldogságához. Az eljegyzésről és az eljövendő esküvőről egyelőre nem osztottak meg részleteket, de az biztos, hogy a szeretet jegyében tartják majd, hiszen Izraelben így szokás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top