Sztárok

Börtönbe kerülhet az Irigy Hónaljmirigy tagja, Kabai László

Máris jogerős ítéletet hozott a bíróság az ittasan volán mögé ülő Kabai László ügyében.

Ittas vezetés miatt a bíróság egy évre eltiltotta a vezetéstől Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy tagját. Ezenkívül háromszázezer forint pénzbírságot is ki kell fizetnie, ha ezt nem teszi, börtönbe is kerülhet.

„K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egynapi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni. A bíróság a járművezetéstől eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt” – tudatta a Fővárosi Törvényszék a Borssal.

Korábban Kabai László azt nyilatkozta, hogy nem gondolta volna, hogy maradt alkohol a szervezetében, ezért ült autóba, és ezért nem igényelt sofőrszolgálatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top