Sztárok

Cserpes Laura Gyurta Daniról: „Mindent elsöprő találkozás volt”

Cserpes Laura és Gyurta Dani egy éve vannak együtt, de a kapcsolatukról nem sokat tudunk. Az énekesnő most mesélt egy kicsit a megismerkedésükről és a szerelmükről.

Mindjárt egy éve, hogy Gyurta Dániel és Cserpes Laura hivatalosan is elismerték, hogy egy párt alkotnak. Az úszó és az énekesnő vigyáznak a szerelmükre, óvják a kapcsolatukat, így ennek részleteiről nem sokat tudunk. „Nem bujkálunk, de nem szeretjük kiteregetni a magánéletünket. A privát életünket megtartanánk magunknak, mindig próbáltam távol tartani magam ettől” – mondta Gyurta Dani a Propaganda című műsorban. Laura azonban több közös képet is feltöltött korábban, most pedig elárult pár titkot a szerelmükről.

„Ennek így kellett történnie, ez volt megírva a sors könyvében. Szerintem minden az időzítésen múlik. Jó időben, jó helyen találkoztunk. Sorsszerű, mindent elsöprő találkozás volt. Van a lemezemen egy dal, ami részben már erről az érzésről, a szerelemről szól. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor megtalálod az igazgyöngyöt” – mondta Cserpes Laura a Borsnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top