Sztárok

Soma Mamagésa az esküvőjén sugárzott a boldogságtól – 20 év után is ugyanolyan boldog, mint akkor

Pontosan 20 éve, szeptember 20-án mondta ki Soma Mamagésa és a férje az elköteleződés igenjét – ahogy ő fogalmazott. Most ezt az évfordulót alaposan megünneplik a férjével.

„Végigjárjuk a minden túlzás nélkül mágikus-fantasztikus esküvőnk 3 helyszínét, plusz megspékeljük még önkényeztetésekkel is” – írta Soma Mamagésa a közösségi oldalára, ahová rengeteg gratuláció érkezett. 

Soma Mamagésa az esküvőjéről is megosztott néhány képet

„Köszönjük a sok kedves köszöntést, jó kívánságot! Csodás napunk volt – és igen, csodás életünk van. És igen, közel 28 év alatt csiszolódtunk is bőven.”

A spiritualitásáról ismert Soma Mamagésa meggyőződése, hogy a féjével ezt az életet ajéndékba kapták a korábbi közös életek után, mert minden annyira tökéletes. 

Két-három év, és két gyerek után már nem ugyanazon a hőfokon lángolt… És ettől még vissza is térhet, vagy más formát ölthet. A mi kapcsolatunk egyik legfontosabb eleme, hogy nem hazudunk egymásnak. 

– mondta korábban Soma Mamagésa férje, aki odáig van a feleségéért és az első pertől tisztában volt azzal, hogy különleges nőt talált. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top