Sztárok

Istenes László autóbalesetének részletei

Kedd délutáni autóbalesetéről beszélt Istenes László, a Mokka műsorvezetője. Elmondta, hogy olyan karambolt élt át, amely kivédhetetlen volt, semmit nem számított, hogy rutinos vezető, a balesetet nem lehetett megúszni. A kocsijával fának csapódott Istenes csodával határos módon szinte karcolás nélkül megúszta a balesetet.

Kedden délután autóbalesetet szenvedett Istenes László, akinek az autójába egy furgon csapódott a XVIII. kerületben. Istenes ennek következtében egy fának ütközött, de a kinyíló légzsákok szerencsére megvédték őt a komolyabb sérülésektől.

A TV2 műsorvezetője a baleset után másfél nappal a Mokkának adott interjút, amelyben részletesen beszámolt a karambolról. Mint mondta: egy stoptáblánál állt meg, mielőtt egy alsóbb rendű útról a főútra kanyarodott volna. Arra az útra, ahol ő állt, viszont egy csuklós busz akart befordulni, de ez az attrakció ennél a kereszteződésnél a XVIII. kerületben csak úgy lehetséges, ha a busz a stoptábla mögül az első két autót kiengedi. Ez történt kedden is, Istenes a buszsofőr jelzésére elindult kifelé, azonban a busz mögött feltorlódott kocsisort egy nagyjából 70-nel megelőző furgon nem látta a műsorvezető éppen kihajtó kocsiját, és oldalról belévágódott. 

Istenes elmondta, hogy egy másodperce volt nagyjából észrevenni a feléje száguldó autót, így aztán ilyen helyzetben semmit nem számít a rutin meg az évek, kikerülhetetlen volt a baleset. A légzsákok kinyíltak, mikor ő az ütközés következtében egy fának csapódott, ennek köszönheti, hogy egy nyakrándulással és fejfájással megúszta a dolgot. 

Mint hozzátette: 12 évvel ezelőtt motorral szenvedett komolyabb balesetet, de ő még sosem volt okozója karambolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top