nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rúzsa Magdi két cipőt táncolt szét a lagziján – fotó

Rúzsa Magdi két cipőt táncolt szét a lagziján – fotó

Rúzsa Magdi a lakodalomról is posztolt a közösségi oldalán, így bepillantást nyerhettünk a kulisszák mögé: az biztos, hogy hatalmas buli volt!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mint ahogy elsőként megírtuk, Rúzsa Magdi szeptember 8-án mondta ki először a boldogító igent, majd a templomi szertartásra a hétvégén került sor, ahol gyönyörű ruhában ment férjhez az énekesnő. Most pedig a lakodalomról is posztolt – a kép alapján hatalmas partit csaptak. 

„Köszönöm, hogy ekkora bulit csaptatok a lagzinkban, teljesen megőrültünk! Nagyon köszönöm, hogy a szívetek-lelketek beletettétek ebbe a mulatságba. Két cipőt széttáncoltam, és együtt tombolhattunk a vendégeinkkel reggelig” – írta a zenekarról Rúzsa Magdi, akit egyébként május 8-án jegyzett el a szerelme

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon