Sztárok

Iszak Eszti: ,,Csak brazil tangában állok színpadra”

Iszak Eszti magabiztos kisugárzása többek között a kényelmes fehérneműjének köszönhető. Most azt is elárulta, melyik az a darab, amelyikben szívesen áll színpadra.

Kényelmesen simul a testre, lazán szexi, a férfiak pedig megőrülnek tőle – a megfelelő fehérnemű kiválasztása minden nő életében fontos kérdés, így van ezzel Iszak Eszti is. A műsorvezető a sloggi nagyköveteként dobta le a ruháit egy fotózás erejéig, és azt is elárulta, milyen fazonnal csábít a hétköznapokon vagy épp a színpadon.

„Imádom a színesebb bugyikat, így ügyelnem kell arra, ha egy áttetsző vagy fehér ruhát húzok, ne lehessen látni a fehérneműmet. Ebben az esetben egyértelmű jolly joker darab a testszínű fehérnemű, de a fekete is alapszín a fiókomban. Arra is ügyelek, hogy a melltartópánt soha ne villanjon ki” – magyarázta Eszti, akit pár hete kiraboltak

Egy titokról is lerántotta a leplet. „Fellépések, műsorvezetések és egyéb szereplések előtt elfog egy természetes lámpaláz. Azon kezdek el aggódni, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön. Ennek leküzdése ellen a brazil tangámban vagyok hajlandó felmenni a színpadra, mert abban érzem a legmagabiztosabbnak magam. Tudom, hogy sehol nem fog bevágni, tökéletesen passzol az alakomra, kényelmes és teljesen láthatatlan a ruha alatt” – árulta el Eszti, aki nemrég egy iskolát is kitakarított

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top