Sztárok

Csobot Adél részleteket is megosztott az eljegyzésről

Istenes Bence eljegyezte Csobot Adélt. A büszke szülők 5 éve vannak együtt, de csak most lépett szintet a kapcsolatuk. Csobot Adél részleteket is elárult a nagy napról.

Pénteken felrobbant az internet Csobot Adél és Istenes Bence eljegyzési híreiről. A műsorvezető és az énekesnő öt éve vannak együtt, 15 hónapja pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Nátán, akit csupán egyéves korában mutattak meg a nyilvánosságnak. Éppen itt volt az ideje, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk: Istenes Bence a vlogján jelentette be, hogy eljegyezte szerelmét, Csobot Adél pedig részleteket is megosztott velünk. 

,,Mindig is arra vágytam, hogy egy olyan pillanatban kérjék meg a kezem, amit egyszerűen tökéletesnek tartok. Nem akartam óriási felhajtást és nem akartam molinót a Szabadság hídra és nem akartam konfettit meg semmit. Csak egy olyan pillanatra vágytam, ami egyedi és amikor azt érzem, hogy ennek annyira ott van az ideje. És ez így történt meg. Bence is nagyon érezte, hogy mikor érzem ezt. Egyszer csak derült égből villámcsapásként megfogta a kezem és tudtam, hogy ez lesz az. Utána letérdelt, a szemembe nézett, mindkettőnknek potyogott a könnye. Összefoglalta az öt évünket, benne Natannal, az ő megszületésével és aztán feltette a kérdést, hogy leszek-e a felesége. Én természetesen egyáltalán nem hezitálva azt feleltem, hogy igen… A többit nem mesélem el, mert az a mi titkunk marad, mert szeretném, ha csak mi tudnánk, hogy ott mi hangzott el és az összes apró részletet is. Nagyon boldog vagyok” – áradozott Adél, aki nemrég a szex utáni pillanatot is megosztotta a követőivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top