Sztárok

Survivor lányok civilben: Barbira és Szandira rá sem ismernél

Némelyik Survivor versenyzőre rá sem ismernél civilben. Alexandra és Barbi esetében talán szó nélkül elmennél mellettük az utcán, míg van olyan lány, aki hétköznap is éppen úgy néz ki, mint az RTL Klub műsorában.

A szigetlakók már több, mint három hete küzdenek a Survivor főnyereményéért és a dicsőségért, tegnap óta pedig a törzsek háborújának is vége, megkezdődött az egyéni harc. Miközben a versenyzők éheznek, erőpróbákon vesznek részt, küzdenek az elemekkel, kisebb bajuk is nagyobb annál, hogy éppen hogy áll a hajuk, és egyetlen nő sem hiányolt még a sminkes táskáját. Pedig, némelyik nő versenyző igencsak másképpen néz ki civilben.

 

Survivor Nóra

Az egyik nagy túlélője a Survivornek Nóra, aki kétszer esett ki a játékból és most mégis az utolsó utáni eséllyel indulhat a fődíjért. A Holtak szigetén jelenleg Anitával és Lillával vannak összezárva, és talán ennél meredekebb hármast elképzelni is nehéz. 

„Szeretnék kimozdulni a komfortzónámból és egy olyan életre szóló kalandban részt venni, ahova nem lehet csak úgy belépőt venni” – mondta arról, miért jelentkezett a játékba és úgy tűnik, a 25 éves lánynak minden szinten valóra vált a vágya. Az biztos, neki sem a szempillaspirál hiányzik a legjobban a szigetről. 

 

Survivor Klaudia

Modell és hostess munkák során egészen biztosan másképpen fest Klaudia, mint a Survivorben. Az RTL Klubon minden hétköznap este felkontyolt hajjal, smink nélkül látjuk az egykori kézilabda-játékost, akinek becsületére váljon, hogy egyszer sem nyafogott még a szigeten semmiért.

 

Survivor Adrienn

Adriennről eddig nem sokat tudtunk, inkább csendes játékosként meghúzódott Iliász és Alexandra mögött, és lényegében hozta azt a figurát, amit ígért. 

„Könnyen alkalmazkodom másokhoz, és általában mindenkivel megtalálom a közös hangot. Próbálok mindig egyenesen viselkedni, meglátjuk, hogy ebben a játékban ez a stílus mennyire lesz majd elég.” 

A civil képein is ugyanolyan mosolygós, mint a játék során.

És valóban könnyen barátkozik.

 

Survivor Lilla

Nóra mellett a másik nagy Suvivor túlélő Lilla, aki a kiszavazása óta szintén kétszer kapott új esélyt a fődíjra. Ő civilben sem az agyonsminkelt lányok közé tartozik, inkább a természetesség híve.

 

Survivor Anita 

Rajta csattant a Lilla-féle konfliktus, és azóta változott a megítélése is. A Survivor nagy visszatérője lehet Anita is, ha a Holtak szigetéről ő kerül ki győztesen. 

Bár a szigeten ő sem a hiúságáról ismert, hétköznapokon szeret sminkelni, kedveli a feltűnő rúzsokat és a szépen ívelt szemeket. A nyaralós és a munkahelyi fotóiról azt gondolhatnánk, hogy előszeretettel választ szoknyákat az amúgy sportos Suvivor versenyző.

 

Survivor Alexandra

A fitneszvilágbajnok versenyeken készült képei éppen ugyanolyan nagy kontrasztban vannak a Survivorrel, mint Alexandra civil fotói.

Ha közelebbről megnézed, sminkkel talán meg sem ismernéd Alexandrát. Hatalmas pillákkal egészen megváltozik az arckaraktere.

 

Survivor Barbara

A 37 éves Barbara kíváncsiságból jelentkezett a játékba, és ahogy a tegnapi adásból is kiderült: kezdetektől van taktikája. „Új kihívást kerestem, és bizonyítani akarok saját magamnak. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen versenyt végig lehet-e csinálni pusztán észjátékkal és taktikával” – mondta arra a kérdésre, hogy miért jelentkezett a játékba. 

Az biztos, hogy őszinte és barátságos, de igazi kaméleonként alkalmazkodik. A civil fotóját elnézve, tényleg igazi átváltozóművész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top