Sztárok

Hatalmas összegre perelte volt kedvese Ryan Philippe-et

Beperelte volt barátnője Ryan Phillippe színészt, mert a férfi állítólag ribancnak nevezte, és erőszakosan viselkedett vele, amikor szakításuk után el szerette volna hozni cuccait a színész lakásából.

Egymillió dollárra perelte be Elsie Hewitt modell Ryan Phillippe színészt, mert szakításuk után a férfi állítólag leribancozta volt barátnőjét, és erőszakosan viselkedett vele, amikor a playmate átjött a színész házában hagyott cuccaiért.

A Daily Mail szerint Ryan Phillippe be volt drogozva, és be is volt rúgva, amikor Elsie Hewitt megjelent a házánál, hogy összeszedje a holmiját. A nő szerint a Kegyetlen játékok sztárja ekkor elkapta a karját, majd lelökte a lépcsőről, mindezt tetézve még őrült ribancnak titulálta volt kedvesét.

XXL ladies leggings from CVS - birthday gift to myself (mad comfortable too) #virgoseason

philz (@ryanphillippe) által megosztott bejegyzés,

Elsie ekkor feljelentést tett a rendőrségen, majd be is perelte a színészt. Ryan Phillippe egy ismerőse szerint az egész vádaskodás alaptalan, szerinte a modell váratlanul tűnt fel a színész házánál, és ő támadt rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top