Sztárok

Demcsák Zsuzsa magánéleti válsága a fő ok

Az elmúlt napokban Demcsák Zsuzsát finoman szólva is kikezdték a Szanyi Tiborral készült interjú után. Éppen ezért úgy érezte, reagálnia kell az őt ért támadásokra.

Múlt hét pénteken Demcsák Zsuzsa műsorvezető Szanyi Tibor MSZP-s politikussal ült szemközt az ATV Startban. A TV2-től átigazolt képernyős roppant furcsán viselkedett, így sokan találgatni kezdtek, hogy mi lehet ennek az oka. Ahogy ő mondta, a kialvatlanság az oka, hogy Zsuzsa így viselkedett az adásban. Demcsákot annyian támadták az elmúlt napokban, hogy úgy érezte, itt az ideje, hogy megossza, mi áll a háttérben. 

(…) „Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam” – írta a közösségi oldalán Demcsák, akiről ma derül ki, hogy ezek után maradhat-e a csatornánál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top