Sztárok

Stohl András egy éve él Vicával, először beszél róla

Sok kritika érte Stohl Andrást az elmúlt egy évben. Most először mesél a magánéleti és a szakmai döntésének okairól a BEST magazinnak.

Az exkluzív BEST interjúban a színész nem kerülgette a forró kását. Stohl András a TV2-es, Sztárban sztár zsűrizés kapcsán elmondta, hogy érzi a döntése veszélyeit, de sokáig várt arra, hogy lehetőséget kapjon máshol és nem jött felkérés, pdig az RTL-től nagyon várta. 

A Sztárban sztár zsűrizését én abszolút színészi feladatnak tartom 

– kezdte a sztár, aki a magazinnak mesélt arról is, hogyan fogadták a döntését a kollégái, például Alföldi Róbert, különösen a Magyar Naracs-interjú után.

A Sztárban sztár 2017 zsűrije: Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi, és Stohl András, aki ezen a héten debütál a műsorban

Bár a kollégái véleményére ad, Stohl András első sorban a párjával beszélte meg a helyzetet. 

Majd’ egy éve élek együtt Vicával, aki sok mindenben sokkal bölcsebb és megfontoltabb, mint én, így nem történhet olyan az életemben, amit ne egyeztetnék vele. 

Közel egy évvel ezelőtt éppen a BEST magazinnak mesélt először Stohl András a magánéleti válságáról, és hogy elhagyta a két kisebbik gyereke anyját, Ancsikát. Akkoriban nem volt szó haramdikról, ám hamar felrebbentek a pletykák, és végül kiderült, Stohl újra szerelmes, és hogy a nő neve Éva. Eddig azonban nem akart róla beszélni, ami érthető is. Párja nem közszereplő, és nem is akar a nyilvánosság elé állni.

14 évvel ezelőtt már felfigyeltünk egymásra, de akkor nem volt lehetőségünk megsimerkedni. Már akkor érzékenyek voltunk a másikra, én például a mai napig el tudom mondani, mi volt rajta, milyen volt a haja. Egy évvel ezelőtt újra összefutottunk, erre mondják, hogy jó időben voltunk jó helyen.

A közös életükről, a terveikről is mesélt a magazinnak, arról, hogyan csiszolódtak össze az elmúlt egy évben, milyen a viszonya Vicának – ahogy ő nevezi – a gyerekeivel, de azt is elárulta, ő hogyan illeszkedett be Vica családjába. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top