Sztárok

Egy film a ma 33 éves Harry hercegről – ennek itt van az ideje

Ha királyi család, akkor a briteknél népszerűbb talán nincs is, nem meglepő, ha film készült már sok családtagról. Érdekes, hogy Harry herceg eddig kimaradt, pedig 33 éves korára bőven elég alapanyagot szolgáltatott.

Persze, értjük, hogy miért készítettek Vilmos herceg és Katalin szerelmi történetéből filmet, sőt egyből kettőt is: William és Catherine – egy fenséges szerelem, valamint a William és Kate: egy álom valóra vált című alkotások. Míg az előbbi inkább limonádé, a második kicsit komolyabb, szignifikáns eltérés nincs. Mivel a brit királyi család, vagyis a Windsorok életét szeretik a filmesek, csoda, hogy a jó néhány Erzsébet királynőről, Diana hercegnőről szóló sztori mellé nem merült még fel egy Harry hercegről szóló filmötlet. Lássuk be, igazán megérdemelné, pláne, hogy a ma 33 éves herceg élete valóban fordulatos, és sokkal jobb alapanyag, mint akár Vilmos herceg élete. 

Harry a szívek hercege jó cím lenne

Például azért is, mert mostanra igazán megszerették és ha lassan – nagyon lassan – is, de sikerült elfeledtetnie, milyen zűrös kamasz volt. Biztosan fel lehetne idézni néhány képkocka erejéig, miket is csinált.

Például amikor nácinak öltözött (Fotó: Stephen Chernin/Getty Images)

Ma már Harry herceg inkább a szívek hercege, aki bár korábban is jótékonykodott, mostanra már sokkal többet beszél a karitatív tevékenységéről. Harry célja, hogy a bátyjával együtt átvezessék a brit királyi családot a XXI. századba. 

Megnézem
Összes kép (9)

Harry depresszióját is bemutathatnák

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mennyire megható beszédeket tart. Mint kiderült, évekig nem tudott beszélni sem az édesanyja haláláról, és Harry 20 éven keresztül elfojtott gyászba bele is betegedett. A családi fotókat is csak nehezen vette elő, és a belső feszültsége is csak nőttön nőtt. Egészen a legutóbbi időkig minden érzelmét magába temette, de ennek igen súlyos hatása volt munkájára, magánéletére, sőt mentális állapotára is.

Harry négy hónapig szolgált Afganisztánban. Meg is vannak a hiányzó akciójelenetek. (Fotó: John Stillwell – WPA Pool/Getty Images)

Sokszor a teljes összeomlás közvetlen közelébe kerültem

– mondta a sármos herceg. Hozzátette: ebből eredő belső agressziója néha odáig fajult, hogy legszívesebben orrba vert volna valakit.

Megnézem
Összes kép (9)

 

Fő vonal: Harry herceg szerelmi élete

Mert igen, vannak a botrányok, a jótékonyság, a viszony az apjával és a testvérével, de ami azért igazán érdekessé tenné a filmet (ahogy a korábbi windsoros mozikban is láthattuk) azok a titkok, amikről csak keveset hallottunk. Harry herceg az egyik legvonzóbb agglegény jelenleg. Ráadásul, most úgy tűnik, ő is révbe ért. Korábban voltak barátnői, a többségük komoly, de elárulta, túl nagy nyomás nehezedik arra, aki vele kezd, mert vagy bujkálniuk kell, vagy azonnal rászáll a sajtó.

Megnézem
Összes kép (10)

Meghan Markle is tudja ezt jól, de a szerelmük erősebbnek bizonyult. Harry herceg esküvőjéről már nem egy hír megjelent, és sokan várják, hogy bejelentsék a nagy napot. Talán akkor az ő történetükből is készül majd külön film, addig is: Harry hercegről már szívesen látnánk valami hollywoodit, kijárna neki is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top