Sztárok

30 kilót fogyott Takács Zalán, a Jóban Rosszban színésze

Takács Zalán 30 kilót adott le mindössze másfél hónap alatt! A Jóban Rosszban színésze sokat mesélt fogyásáról és arról, hogy leginkább kíváncsisága miatt kezdett bele a diétába.

Takács Zalán a Fem3Cafe-ban mesélt csodás fogyásáról. Azt mondja, hogy csupán a kíváncsiság vezérelte, tudni akarta, mit szól környezete a hatalmas változáshoz. A színész 30 kilót adott le, és ehhez mindössze másfél hónap kellett neki. Takács Zalán egyébként a sorozat mellett a színházat sem hanyagolja el, viccesen meg is jegyezte, ha egy szerep megkívánja, hetek alatt visszahízik.

„Ellenőrzött körülmények között történt a fogyás, az orvosok folyamatosan figyelték a változást. Kíváncsi voltam, hogy mit szól ehhez a változáshoz a környezetem: a családom, a barátaim, a munkatársak. Nyáron leállt a forgatás a Jóban Rosszban sorozatban, így az ottani kollégáim is biztos nagyon meglepődnek majd, de a ruhások biztosan örülni fognak” – poénkodott Zalán. „Olyan alkat vagyok, hogy ha egy szerep megkívánja, másfél hét alatt visszahízom bármennyit!” – folytatta a színész, aki a fogyása körülményeiről is beszélt. „Még 10 kilót szeretnék fogyni és azt megtartani. Fehérjediétán voltam: csakis húst, fehérjéket, zöldségeket ettem, bár azért sokszor nehéz volt megállni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top