Sztárok

Szabó Zsófi 6 hónapos terhes, mégis elképesztően vékony

Szabó Zsófinak csupán 3 hónap van hátra a terhességéből, a hasán kívül azonban sehova sem hízott. Nagyon csinos kismama!

A műsorvezető és férje, Kiss Zsolt már régóta próbálkoztak a babával, de Zsófi inzulinrezisztenciája miatt nehezebben jött össze. A Story Extra háziasszonya örömmel jelentette be, hogy terhes, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy Zsófi kisfiút hord a szíve alatt. A műsorvezető már több pocakos képet is posztolt, de a legújabb fotóján tisztán látszik, hogy a hasán kívül egy dekát sem hízott, csodálatosan néz ki. 

Szabó Zsófi képét csaknem 5 ezren kedvelik, és rengeteg hozzászólás érkezett, mindenki dicséri a csinos kismamát. ,,Most is szép vagy és jól áll, de majd ha a kezedben tartod, gyönyörű leszel! Az anyaság ragyogóvá teszi a nőket! Sok erőt, egészséget!” – szólt az egyik kommentelő jókívánsága. Nos, ezzel mi sem tudunk vitatkozni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top