Sztárok

Sok meglepetés volt Rubint Rékáék üveglakodalmán

Csak a Story magazin volt hivatalos Rubint Réka és Schobert Norbi üveglakodalmára. A pár 15 év után erősítette meg a a házassági esküjét a kutasi kastélyszállóban. 

Bár korábban Réka és Norbi is kitett egy-egy fotót az esküvőről, sok részletet nem árultak el. Leginkább csak Rubint Réka menyasszonyi ruhájából kaphattunk ízelítőt, hogy milyen rafinált Benes Anita darab mellett döntött. 

Fotó: Instagram/Norbi

Most a Storyból kiderült, hogy azért tartották kedden az esküvőt, mert 15 éve is szeptember 5-én fogadtak egymásnak örök hűséget, és fontosnak tartották, hogy a dátum stimmeljen. Ennél is nagyobb öröm volt azonban, hogy Réka szülei is mindketten jelen voltak, mivel a korábban a családi viszonyok miatt kihagytak már egy hasonló eseményt hét éve. 

Norbiék esküvőjén amúgy csak egy sztár vett részt, és a hangulat a pár szerint sokkal meghittebb volt a korábbinál. A finteszguru beszédén mindenki meghatódott, ahogy a három gyerek ajándékán is. Részletekről a Story számolt be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top