Sztárok

Meztelenül fürdőzik Görög Zita

Görög Zita fantasztikusan néz ki! A modell korát meghazudtolóan csinos, egyáltalán nem látszik rajta, hogy két gyereknek adott életet. Most pedig egy olyan fotót posztolt, amiért mindenki odavan!

Görög Zita nemrég bevallotta, hogy megromlott a házassága, így különköltözött férjétől, Koltay Tamástól, pár hónapja pedig egy másik férfit szeret. Új párja a magyar futballválogatott egykori kiválósága, Laczkó Zsolt, akivel már több rendezvényen is részt vettek közösen, így biztosak lehetünk benne, hogy nem titkolják a kapcsolatukat. Zita egyébként fantasztikusan néz ki, akár 10 évet is letagadhatna. Csodás alakját nem is rejtegeti, sokszor posztol fürdőruhás vagy sokat sejtető képet a közösségi oldalán – így volt ez most is. 

A műsorvezető egy kádban pózol, valószínűleg teljesen meztelenül, bár ez nem látszik a képen, de sejthető. A követői imádják az új fotót, férfiak és nők egyaránt bókolnak Zitának. „Te évről-évre szebb és szebb vagy” – szól az egyik rajongói komment, amivel persze nem is tudunk vitatkozni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top