Sztárok

Bezerédi Zoltán a piába menekült gonosz szerepei elől

Bezerédi Zoltán kendőzetlenül beszélt alkoholproblémáiról, erről eddig csak a legszűkebb szakma tudhatott.

Bezerédi Zoltán a 2014/2015-ös színházi évadban nem is kapott új szerepet a Katona József Színházban, Veiszer Alindának mesélte el, hogy miért kerülték el a felkérések.

„Ez egy konszenzusos megállapodás volt, hogy akkor én nem játszom új szerepet. Több oka volt, elsősorban a pia. Ez egy komoly probléma, amivel küzdöttem, és akkor kaptam egy kis pihenőidőt, hogy hozzam rendbe magam” – mondta Bezerédi Zoltán a műsorban.

„Az ember pályáján, mivel hullámzó ez az egész, történnek bizonyos események, amikor az emberben felgyűlik, vagy megkérdőjeleződik valami. Erre különböző módszerek vannak, ahogy ezt túléli az ember. Én akkor, abban az időszakomban az alkohollal próbáltam azt orvosolni, és az nem vált be… Elkezdtem magam rosszul érezni, hogy én nagyon sok rossz embert játszottam. Amúgy is az egész pályámon jellemző volt, hogy a kritikus embereket, a sötét oldalakat hoztam, és ez visszahat az emberre, és nem tesz jót vele” – idézi a Blikk Bezerédi Zoltánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top