Sztárok

Ábel Anita: nem bújtam el, ha sírnom kellett

Bár Ábel Anita gyerekkora óta sokat szerepel, a Drágám, add az életed! műsorban is sok apróság kiderült még róla. Most arról is beszélt, milyen a magánélete.

Az elmúlt években az volt a legfontosabb Ábel Anitának, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a család között. Színésznőként, műsorvezetőként számos elfoglaltsága van, de ahogy ő fogalmazott: az anyaszepet megtanította őt a helyes egyensúly kialakítására. 

„A lányom jövőjének alakulása a legfontosabb számomra” – mesélte a BEST magazin őszi különszámában a Drágám, add az életed! műsorvezetője. 

Ábel Anita a lányával ritkán szerepel

Nem tudja ő sem a tuti receptet, hogyan lehet jól lavírozni, de szerinte egy jól beállított rendszerrel nem is olyan nehéz menedzselni a hétköznapokat. Igaz, a tudatosság és a következetesség nagyon fontos.

Mindig is annak a híve voltam, hogy legyünk őszinték a gyerekkel, például soha nem bújtam el, ha sírnom kellett, ezzel is azt sugallva neki, hogy az érzéseinket nem szégyen kimutatni.

A tudatosságot nemcsak a gyereknevelésben érzi alapvetőnek. Amióta életmódot váltott, sokkal több az energiája, és nem mellesleg Anitának sikerült lefogynia is.

Egy ruhaméretet fogytam, pedig nem is ez volt a cél, a feltöltődés mellett a fogyás csupán egy pozitív hozadék.

Minderről a BEST külön számában mesélt a színésznő, aki a család külföldre költözése mellett néhány titkot elárult a lányáról, Lucáról is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top