nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Letartóztatták Jean-Claude Van Damme fiát

Letartóztatták Jean-Claude Van Damme fiát

Jean-Claude Van Damme 21 éves fiát azzal vádolják, hogy kést szegezett lakótársának a Phoenix külvárosában lévő lakásukban. Bár Nicholas Van Varenberget vasárnap éjjel letartóztatták, óvadék ellenében kiengedték.
NLCafé
f Ajánlom

A tempei rendőrség a közlése alapján Nicholas Van Varenberget vasárnap éjjel tartóztatta le fegyverrel való támadás, személyi szabadság korlátozása, marihuána és drogokkal kapcsolatos eszközök birtoklásának gyanúja miatt.

A bíróság kedden kiadott iratai alapján a rendőrség azért jelent meg a tempei lakásnál, mert nagy zajról és kiabálásról érkeztek bejelentések. A férfi akkor lett dühös a meg nem nevezett lakótársára, amikor az ki akarta nyitni az ajtót a rendőröknek: Van Varenberg felkapott egy kést, hogy azzal tartsa sakkban a lakótársat, aki el akarta hagyni a lakást.

A 21 éves férfi tízezer dolláros óvadék ellenében kijöhetett a börtönből. Van Varenbergnek nem volt ügyvédje, amikor a bíróság előtt megjelent, és nem tudni, hogy lesz-e, amikor szeptember 20-án újra kihallgatják.

 Van Varenberg Jean-Claude Van Damme legkisebb fia.

Megosztás Facebookon