Sztárok

Kárpáti Rebekát rengetegen bántották új szerelme miatt

Kárpáti Rebeka nemrég vallotta be, hogy pár hónapnyi egyedüllét után újra szerelmes. A választottja Völgyi Dani focista, akiről most hosszabban is beszélt a Fem3Caféban.

Kárpáti Rebeka múlt héten változtatta meg a kapcsolati státuszát a közösségi oldalon, amivel mindenkinek jelezte, nem szingli többé. Új párja Győrben focizik, Völgyi Daninak hívják. A szerelmesek azóta már több közös képet is posztoltak, látszik, hogy mennyire odavannak egymásért. Rebeka most a Fem3Caféban mesélt a kapcsolatukról és arról, hogy édesapja, R. Kárpáti Péter hogyan fogadta az új párját. 

„Nagyon sok bántást kaptunk eleinte, mert ő focista, én pedig megkaptam, hogy biztosan csak a pénzéért vagyok vele. Mindig van valami, amiért ki tudnak kezdeni, de nem foglalkozom vele, bár régebben hajlamos voltam felvenni. Aki nem ismer, az úgysem tudja milyen vagyok, így a véleménye sem érdekel” – mondta Rebeka, aki nemrég az Ázsia Expresszel járta be Ázsiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top