nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Elfertőződött sebei miatt adta fel a játékot Survivor Krisztián

Elfertőződött sebei miatt adta fel a játékot Survivor Krisztián

Az RTL Klub napi túlélőrealityjében előbb Bálint adta fel a játékot, majd Tamás, a tegnapi adásban pedig Krisztián intett búcsút a Survivornak. Elmondta, miért.
NLCafé
f Ajánlom

Survivor Krisztián számos kisebb-nagyobb sérülést szerzett a dzsungelben, amelyek elfertőződtek.  „Aktív ember vagyok, mindig mozgok, így a sérülések ellenére is tovább jártam az erdőt, úsztam a tengerben, sajnos a sebek egy idő után elfertőződtek. A kaput az tette be, amikor kifakadt az egyik gennyes sebem, és egy lyuk lett a lábamonmesélte Krisztián, akit ezt látva régi, rossz emlékek kerítettek hatalmába. – Korábban volt egy műtétem, és akkor a seb a steril körülmények között is elfertőződött, úgyhogy aggódni kezdtem, nehogy komolyabb baj legyen. Kikészültem, amikor az egyik játék során láttam, hogy egy bogár araszol a seb felé…”

A sebeket egy helyi orvosnak is megmutatta. „Adott gyógyszereket, s azt mondta, pihenjek. Összetörtem, mert nem azért jöttem, hogy feküdjek. El akartam menni kókuszt szedni, de nem engedték. Akko­r adtam fel, mivel rájöttem, az egészségem sokkal fontosabb! Itthon még többször felszúrták a sebeimet, hogy tisztuljon a genny, már sokat javult, de néhány helyen még mindig látszik” – mesélte a Blikknek a Survivor játékosa.

Megosztás Facebookon