Sztárok

Séfek séfe: Vomberg Frigyes durva beszólásaival indul az első versenynap

Fokozódik a helyzet a Séfek séfe konyháján. Itt már nem babra megy a játék, komoly feladatokat kapnak a versenyzők, a zsűritagok pedig elképesztően maximalisták – a sok izgalom kihozta Vomberg Frigyesből az igazi konyhafőnököt.

A Séfek séfe zsűritagjairól eddig is tudtuk, hogy igencsak szigorúak, ha a versenyről van szó. Nem is lehet ez másképp, a konyhán mindennek rendben kell mennie, hiszen könnyen elúszik, ha valaki hibázik. Vomberg Frigyes már szinte minden oldalát megmutatta: láthattuk már poénkodni, nagyon sokat nevetni, sőt még elérzékenyülni is. Most viszont a sok izgalom kihozta belőle a szigorú konyhafőnököt, ami a versenyzőket is megrettentette. 

A versenynek hatalmas a tétje, és ezzel a versenyzők is tisztában vannak. Előfordul, hogy elszabadulnak az indulatok, így történik ez a mai adásban is. „Ki a t***m mondta, hogy hozzál paprikát? Hova mondtunk ilyen paprikát? Csiliről beszéltünk. Vidd innen vissza” – mondta dühösen a Séfek séfe piros csapatának vezetője, Frici az egyik játékosának, itt azonban még nem volt vége a konfliktusnak.

 „Járjon a kezed ilyenkor, ne nézzed, nem moziban vagy” – szólt a következő figyelmeztetése, de meg is magyarázta a nagy szigort. „Nagyon nagy fegyelemben nőttem fel a konyhában, és nagyon fegyelmezetten versenyeztünk folyamatosan, és én ezért nagyon kocka vagyok. Azt, hogy valamit beszélünk, és nem az történik, jóformán nem tudom elviselni, innentől megtorlás jön, azonnal szólok… Vagy így, vagy úgy” – vallotta be Frici, aki nemrég arról is mesélt, hogy miért hagyott fel a konyha vezetésével

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top