Sztárok

Pápai Joci: Csak még egyszer szexeljen velem a feleségem a Sztárban sztár után

Nem egyszerű hetek vannak Pápai Joci mögött, akit a Sztárban sztár felkészülés komolyan megviselt. Ahogy az első adás után is elmondta, még van mit feldolgoznia, amihez biztosan idő kell.

Az egyik közönségkedvenc Pápai Joci, aki az első Sztárban sztár-adásban előkelő, dobogós helyen végzett, neki mégis beletelik egy kis időbe, mire vissza meri nézni magát.

 

„Hát figyelj, azért így kiállni a színpadra kezdésnek… Tudom, hogy nem lennék szép nőnek, de azt legalább nem vitathatjátok, hogy szép a lábam. Ez is valami” – mesélte Pápai Joci az adás után, és hozzátette, hogy nem volt egyszerű megbarátkoznia a megjelenésével, miután megszabadult a szőrzetétől, és a „műveletben” a felesége is segített neki. 

„Azt hittem, többet kell várni arra, hogy női szerepet alakítsak, de azonnal mély vízbe dobtak, és próbáltam megállni a helyemet” – többek között erről is mesélt nekünk az énekes.

Ahogy az elődadása után is megjegyezte Joci, úgy érezte magát, mintha meztelenül feküdne a parkettán dideregve.

Egy kívánságom van, hogy a feleségem még egyszer az életben feküdjön le velem. De ha nem, az sem baj, mert megértem

– igyekezett viccelődni,bár nem érezte magát kicsit sem jobban a bőrében, mint amikor apró miniben állt a színpadon.

Pápai Joci Sztárban sztár-debütálása fergetegesre sikerült, itt visszanézheted: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top